Najnovšie recenzie zo sekcie Pohovky a gauče
- Priestranný, príjemný materiál,
- pohovka je šikovná, nezaberie veľa miesta a dá sa rozložiť, presne takúto som hľadala, kvalitu zatiaľ neviem posúdiť, mám ju krátko.
- Priestranný, pohodlný a kvalitný, krásna farba mora.
Som veľmi spokojná, odporúčam tento gauč kto hľadá priestranná a kvalitnú pohovku.
Krásny 3- sed , pohodlný pekná farba.
- Pohodlné
- Vyšší cena
- Za tu cenu ok, je tvrdsia ale pohodlna
- Velmi dobre sa na nej spi
- Sedacka asi nebude mat dlhu zivotnost (vzhladom na kvalitu potahu a vypln matracov), ale vzhladom na cenu je to prijatelne
- Pohovka podĺa nášho očakávania
- Chýbajúca matica, zlomený sololit, naopak namontované pánty zadnej opierky
Este sme ju nerozbalili...snad to bude v poriadku.. musim velmi podakovat panovi, ktory pohovku doviezol za jeho ochotu..doniesol nam ju kde sme potrebovali..v rukach ju niesol 80 m..manzel ma 82 rokov a velmi nam to pomohlo..chvalime takych ludi, zasluzia si to..
Zdravime firmu KONDELA tusim v Tvrdosine..
- Úspora priestoru
spokojnosť s tovarom
- výrobok spĺňa kvalitu, podľa objednávky
+ veľmi príjemná pohovka
+ ľahká
+ pohodlná
- nemám
- spratná ,úsporná, plní svoj účel
Nekvalitná, 2x reklamovaná, dodávané, celkovo nekvalitná, tenké drevotriesky, nekvalitný matrac..jedna katastrofa NEODPORÚČAM
- Je pekná a pohodlna
- Nožičky sa musia naskrutkovat. Keďže sú posadené šikmo do strán, nedá sa to spraviť na každej strane nadoraz, a tak sa kyvu. Pomohlo spravit si plus podložky
Dobry den. Ziadny tovar už ide 2 mesiac. Nemame stále čakame
za tú cenu sa určite oplatila. Po krátkej dobe sa látka žmolkuje a sedadlo vŕzga, ale nič iné sme za tú cenu nečakali. U nás kupované na kratšie obdobie.
Tovar bol presne ako na obrazku.
Farba a kvalita tiež.
Spokojnosť.
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »